Gourmet over Mura paket

Doživetje domačije z vodenim ogledom

Gourmet over Mura paket

Partnerstvo pod imenom GOURMET OVER MURA povezuje domače, izbrane ponudnike kulinaričnih in vinskih storitev: domačijo Firbas, Vinarstvo Marof, šunkarno Kodila, pivovarno Bevog, gostilno Rajh, vinarstvo Steyer in oljarno Kocbek.

Združujemo znanja in izkušnje, tradicijo in sodobnost; vsak ponudnik prispeva tisto, v čemer je edinstven, z namenom, da bi gostom ponudili celovito izkušnjo, zaokroženo spoznavanje in občutenje Slovenskih goric, tukajšnjih posebnosti, domiselnosti, prijaznosti, potrpežljivosti, kakovosti in domačnosti. Odkrijte nas, obiščite nekaj lokacij na dan ali si vzemite čas za vsakega od nas posebej. Ne prezrite vavčerjev, ki prinašajo ugodnosti na obisku naših destinacij, kupite jih pa lahko pri ponudnikih Gourmet over Mura ali na različnih prodajnih mestih, ki jih najdete na www.gourmet-over-mura.si/vavcerji.

Ostali paketi

Nedeljski Firbas zajtrk

Domačnost, dober tek!

Nedeljski Firbas zajtrk

Firbas zajtrk - na voljo od aprila do konca oktobra. Vabljeni vsi, ki želite preživeti nedeljo drugače, s sveže pogrnjeno hrano, ob tem pa doživeti domačijo v vsej njeni pestrosti in zanimivosti.

Več ...
Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro. Spanje na seniku z domačim zajtrkom 30€ na osebo (od maja do septembra).

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom 90€.

Več ...
Z otroki na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroki na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...