Nedeljski Firbas zajtrk

Domačnost, dober tek!

Nedeljski Firbas zajtrk

Zakaj ne bi bila ta nedelja v nečem posebna? Namesto doma pripravljenega, navadno enoličnega zajtrka, si privoščite izbrane okuse, ki jih postrežemo in za vas pripravimo neposredno z vrta, njive ali iz hleva. Ter iz mineralnega vrelca! Vse, kar boste to jutro zaužili, je 100% sveže in domače. Naravno. Vabljeni k razvajanju s svežim mlekom in sirom ter jajci, ki bolj sveža kot jih ponudimo mi skorajda ne morejo biti. Kaj pravite na skutne namaze z dodatki zelišč in semen na sveže pečenem kruhu različnih vrst, ter svežo izbrano zelenjavo, pa okusne marmelade, šunkarico, meso iz tünke? Ter, da uravnovesite zajtrk, še hruškov sok, zeliščni čaj, kava,… Ste kaj lačni? Mi smo pripravljeni. Dan pa seveda začnite s kozarcem mineralne vode, neposredno iz bližnje Poti med vrelci življenja, ki jo zajtrk vključuje; voda vas bo očistila in pripravila telo in duha za nove vsebine in nova doživetja. Nedeljski Firbas zajtrk vključuje voden ogled po domačiji. V njem boste gotovo uživali in obenem poskrbeli za to, da se bo zajtrk ravno prav polegel, po tem pa boste pripravljeni za pohod, kolesarjenje ali vožnjo z avtomobilom do bližnjih znamenitosti ali boste pa preprosto uživali pri nas, v vsem, kar domačija nudi.

Ostali paketi

Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro. Spanje na seniku z domačim zajtrkom 30€ na osebo (od maja do septembra).

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom 90€.

Več ...
Gourmet over Mura paket

Doživetje domačije z vodenim ogledom

Gourmet over Mura paket

Doživetje Gourmet over Mura na domačiji Firbas vključuje voden ogled z gospodarjem po domačiji, degustacijski narezek s kozarcem hruškovega soka in vožnjo po dvorišču s traktorjem oldtimerjem, 13€.

Več ...
Z otroki na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroki na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...