Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Ste za glamping objem? Naš koncept, ki preslika veliko mero udobja, ki smo ga vajeni doma, v naravo, oziroma v šotor, ter pričara idiličen pogled z njega, vas bo naravnost očaral. Dve glamping hiški na naši domačiji (med kateri se je po novem prikradel še plavalni bazen!) sta posebni v tem, ker se nahajata v oazi zelenja, miru, in tako lahko vaš pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi, ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo ne daleč proč.

Ostali paketi

Nedeljski Firbas zajtrk

Domačnost, dober tek!

Nedeljski Firbas zajtrk

Firbas zajtrk - na voljo od aprila do konca oktobra. Vabljeni vsi, ki želite preživeti nedeljo drugače, s sveže pogrnjeno hrano, ob tem pa doživeti domačijo v vsej njeni pestrosti in zanimivosti.

Več ...
Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro. Spanje na seniku z domačim zajtrkom 30€ na osebo (od maja do septembra).

Več ...
Gourmet over Mura paket

Doživetje domačije z vodenim ogledom

Gourmet over Mura paket

Doživetje Gourmet over Mura na domačiji Firbas vključuje voden ogled z gospodarjem po domačiji, degustacijski narezek s kozarcem hruškovega soka in vožnjo po dvorišču s traktorjem oldtimerjem, 13€.

Več ...
Z otroki na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroki na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...