Namestitev

Prisegate na očarljivost apartmajev in sob?

Pri nas vas bomo zelo udobno namestili, ne glede na tip namestitve, ki ga izberete. Poleg sob so na voljo apartmaji, tako družinski, kot triposteljni ter apartma za dva. Apartmaji so prostorni in estetsko opremljeni, z ločeno spalnico, celotno kuhinjo s hladilnikom, pomivalni strojem, pečico. Vse sobe in apartmaji so klimatizirani in so kategorizirani s 4 jabolki, kar je v Sloveniji najvišja ocena (le kaj se je zgodilo s petim jabolkom?).

Gostje, nastanjeni v apartmajih, boste deležni ‘paketa rahla večerja’; sveže juhe, ki vas bo pričakala v apartmaju, da si jo le pogrejete, ter dopolnite obrok še z vnaprej pripravljeno solato ter domačim kruhom.

Sta za noč na seniku?

Krma (posušena trava), oblikovana v slamnate preproge in kopice je nared za dnevno poležavanje, za popoldanske skrivalnice, za večerno sanjarjenje in za nočni počitek. Tudi za objem in poljub, če ste v dvoje. V misel na pretekli čas, ko so ‘zlezli gor’ vsak dan, v spalnico na prostem, se prikrade tisto resnično zadovoljstvo, ko si srečen pod milim nebom, v objemu lune in zvezd in poln upanja in vere v jutro, ki bo s tančico domačnosti odgrnilo dan.

Ste za glamping objem?

Naš koncept, ki preslika veliko mero udobja, ki smo ga vajeni doma, v naravo, oziroma v šotor, ter pričara idiličen pogled z njega, vas bo naravnost očaral. Naši dve glamping hiški sta posebni v tem, da se nahajata na deželi, v oazi zelenja, miru, in tako lahko vaš pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi, ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo ne daleč od vas.

Ste s šotorom ali avtodomom?

Zvezdnato nebo delimo z vsemi, ki prisegate na kamping ali se k nam pripeljete s svojo hiško na kolesih. Prostor za šotor stane x€ na noč, prostor za avtodom pa x€ na noč. Ko vam pa zadiši iz naše kuhinje ali vas primami kaka aktivnost, toplo vabljeni v našo družbo.