Language translation is in progress. Thanks for your understanding. Warm regards.


Ankunft
Abfahrt
Anzahl der Gäste

Pri nas doma

Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro.

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom.

Več ...
Z otroci na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroci na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...

Zgodba o hruški

Je za povohati, je za pojesti, za popiti, za nabosti jo na bodice, jo zgolj občudovati, naslikati na platno, jo podariti, jo fotografirati, si zgraditi čebelji panj med njenimi vejami, se pod njeno krošnjo ohladiti ali ljubiti😉… to je? Hruška! Pa ne kar ena hruška, to je Firbasova viljamovka, ki je ‘bistvo’ naših okusnih produktov, kot je prepoznaven gosti hruškov sok ali hruškov nektar, viljamovka, marmelada, sladoled, kompot, peciva…

Polnost okusov

Karkoli pri nas izberete, je ‘čisto’ drugače okusno. Firbas je sinonim za 100% sveže. In še kako okusno. Zagotavljamo popolno sledljivost vseh sestavin z lastne domačije, ki se jim smejo pridružiti le še izbrane z bližnjih kmetij. Če ste razpoloženi za hišni narezek, vam bomo postregli suho salamo, meso iz tünke, potrebušino, zaseko, pašteto, skutin namaz, lük, drobnjak in baziliko ter nepozabno šunkarico.

Pod milim nebom

Pri nas vas bomo zelo udobno namestili, ne glede na tip namestitve, ki ga izberete. Senik je nared za dnevno poležavanje, popoldanske skrivalnice, večerno sanjarjenje in nočni počitek. Tudi za objem in poljub, če ste v dvoje. Dve glamping hiški sta posebni v tem, da se nahajata na deželi, v oazi zelenja, miru, in tako lahko vaš pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih. Apartmaji so prostorni in estetsko opremljeni, z ločeno spalnico, celotno kuhinjo s hladilnikom, pomivalni strojem, pečico.

E-kolesa

Če je bilo še do nedavnega odkrivanje Slovenskih goric nekoliko oteženo zaradi razdalje med posameznimi izletniškimi točkami, čeprav je za pohodnike tudi to mala malica, je z električnimi kolesi, in teh imamo kar devet, spoznavanje okolice in njenih atrakcij pravi užitek.

Okolica ponuja

Pot med vrelci življenja

Malo je dežel, ki bi se lahko ponašale s tolikšnimi naravnimi vrelci kot področje Slovenskih goric in Obmurja. Naravne danosti v Negovi ponujajo s svojo lepoto krajine in bogastvom zemlje aktivne počitniške programe in športna doživetja v vseh letnih časih.

Več ...

Biotermalna pot – Blaguško jezero – Sv. Jurij ob Ščavnici

Ste za odkrivanje preproste in čarobne lepote mehkih gričev in dolin na desni strani Mure?

Več ...

Stara gora – mlin na veter in prikaz žetve na prostem

Stara gora je z domiselnostjo tamkajšnjih turističnih zanesenjakov zelo privlačna. V cerkvi sv. Duha so druge najstarejše orgle v Sloveniji, njena največja znamenitost pa je lesen mlin na veter.

Več ...

Negovski grad z zeliščnim parkom

Kulturni spomenik državnega pomena je arhitekturna, turistična ter poslovna atrakcija, priljubljena tako za poslovna srečanja, izobraževalno dejavnost, prireditve, kot za organizacijo praznovanj ter porok.

Več ...

Rimske gomile Cerkvenjak

Rimsko gomilno grobišče v Anželovem gozdu v Brengovi, arheološki park, velja za enega pomembnejših kulturnih spomenikov rimske civilizacije.

Več ...

Puhov muzej v Sakušaku

Slovenske gorice so dale veliko znamenitih Slovencev, med katerimi ima častno mesto Janez Puh. Na kraju, kjer je nekoč stala Puhova rojstna hiša, je danes muzej.

Več ...

Muzejska zbirka Feliksa Rajha

Oglejte si zbirko Feliksa Rajha, ki obsega kar 800 različnih eksponatov.

Več ...

Koledar dogodkov

23. novembra vas in vaše najmlajše prijazno vabimo na izrezovanje buč. Buče in pripomočke priskrbimo mi. Na koncu delavnice pa se bomo podružili še ob kozarcu domačega hruškovega soka in vrhunskega Firbas narezka. Prijavite se preko elektronske pošte na info@firbas.com. Prijavnina je 15€.
Veronika Drolc, Milan Štefe in Miha Arh nam bodo polepšali nedeljsko dopoldne. Ob 10h vas vabimo v naše prostore, kjer nam bodo uprizorili koroško narodno pripovedko Mojca Pokrajculja. Predstava traja 40 minut in je primerna za otroke od 3 leta starosti dalje.
Pravijo, da ima noč posebno moč. V petek, 29. novembra, vas vabimo na voden pohod v okolici domačije, ki pa bo nekaj posebnega, saj se bo dogajal ponoči. Da pa le ne bo pretemno, si bomo prižgali bakle. Vabljeni tudi otroci!