Z otroci na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroci na domačijo

Spoštovani starši, babice in dedki ter vsi drugi vzgojitelji, zagotovo se soočate z izzivom, kam jih peljati, ta vaše male in velike zaklade, kako jim pričarati drugačno druženje, posebno doživetje, predvsem pa, zbuditi v njih zanimanje za naravo, jim približati stik z živalmi in jim povrh vsega ponuditi še zdrav obrok? Na domačiji Firbas dobite vse to in še več. Deležni boste veliko zabave!

Ne le, da vas bomo peljali v hlev, do njive in vrta, da bodo lahko otroci občudovali in nahranili živali pri nas, ter v živo videli, od kod pride hrana na krožnik, temveč vas bomo peljali tudi s traktorjem, si ogledali naše atrakcije, kot so senik, glamping hiške, kad na prostem, ter skočili v plavalni bazen, si privoščili igro nogometa, odbojke, streljanje z lokom,… Pri nas si je možno izposoditi e-kolesa ter se podati do bližnjih znamenitosti naravnega in kulturnega pomena. Se slišijo počitnice ‘na domačiji’ privlačno? Kontaktirajte nas, z veseljem vam postrežemo z več informacijami in vam rezerviramo nepozabno doživetje pri Firbasu!

Ostali paketi

Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro.

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...