Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Krma (posušena trava), oblikovana v slamnato preproge in kopice je nared za dnevno poležavanje, za popoldanske skrivalnice, za večerno sanjarjenje in za nočni počitek. Tudi za objem in poljub, če ste v dvoje. V misel na pretekli čas, ko so ‘zlezli gor’ vsak dan, v spalnico na prostem, se prikrade tisto resnično zadovoljstvo, ko si srečen pod milim nebom, v objemu lune in zvezd in poln upanja in vere v jutro, ki bo s tančico domačnosti odgrnilo dan.

Ostali paketi

V objemu VELIKE NOČI

Domačnost, dober tek!

V objemu VELIKE NOČI

Firbas velika noč ! Vabljeni vsi, ki želite preživeti počitnice na kmetiji drugače, s sveže pogrnjeno hrano, ob tem pa doživeti domačijo v vsej njeni pestrosti in zanimivosti.

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom.

Več ...
Z otroci na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroci na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...
Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Najem seminarske sobe, ki sprejme do 30 oseb na naši domačiji ali izvedba teambuildinga na prostem, na prijetno urejeni terasi v oazi zelenja. Cena na povpraševanje - po dogovoru.

Več ...