Teambuildingi in seminarji

Plodna tla za poslovne ideje

Teambuildingi in seminarji

Se želite s sodelavci ali poslovnimi partnerji umakniti v okolje, ki bo spodbudno vplivalo na vaše miselne procese in obrodilo sveže zamisli, ter vas utrdilo in povezalo v namenu vaše organizacije? Na domačiji Firbas vabimo, da se razbremenite v pristnem okolju narave, ki jo oblikuje in obdeluje skrbna roka vestnih gospodarjev, ki smo za vas pripravili prijetna prenočišča tako v sobah, kot ‘pod zvezdami’, na seniku ter v glamping hiškah. In ker ste gotovo gurmani, saj s k brainstormingu poda tudi prevetritev želodcev, ki ne ‘delajo na prazno’, vam pri nas vlijemo sveže energije s 100% svežimi živili in sveže pripravljeno hrano z našega vrta, njive ali svežimi mesnimi dobrotami. Več o Firbasovih enkratnih jedeh v zavihku kulinarika ter jedilnem listu.

Dobrodošli, ne zamudite vodenega ogleda po domačiji ter vožnje s traktorjem oldtimerjem, ki je skorajda že naš zaščitni znak, v trgovinici pa vas čakajo izbrani izdelki in pridelki iz naše domačije ter partnerjev skupine Gourmet over Mura, ki povezuje domače, izbrane ponudnike kulinaričnih in vinskih storitev: domačijo Firbas, Vinarstvo Marof, šunkarno Kodila, pivovarno Bevog, gostilno Rajh, vinarstvo Steyer in oljarno Kocbek.

Med skupinami, ki se redno vračajo k nam, so glasbeniki in likovniki 2. Gimnazije, ki pri nas ustvarjajo in vselej z veseljem poprimejo tudi za kako delo na kmetiji. Vabljeni torej tudi šolarji!

Ostali paketi

V objemu VELIKE NOČI

Domačnost, dober tek!

V objemu VELIKE NOČI

Firbas velika noč ! Vabljeni vsi, ki želite preživeti počitnice na kmetiji drugače, s sveže pogrnjeno hrano, ob tem pa doživeti domačijo v vsej njeni pestrosti in zanimivosti.

Več ...
Lahko noč zvezde

S(p)anje na seniku

Lahko noč zvezde

Poležavanje, skrivalnice, sanjarjenje v objemu lune in zvezd, polno upanja v novo jutro.

Več ...
Priklop na naravo

Glamping v objemu gričev

Priklop na naravo

Na domačiji, kjer pogled nemoteno počiva na okoliških travnikih in gričkih v daljavi ter obstane na konjih, ki se mirno pasejo. Najem GLAMPING hiške za 2 osebi z domačim zajtrkom.

Več ...
Z otroci na domačijo

Štiri jabolka za srca več generacij

Z otroci na domačijo

Zbuditi zanimanje za naravo pri otrocih, približati stik z živalmi, povrh pa ponuditi še zdrav obrok - želja vzgojiteljev nasmejanih src - uresničljiva pri Firbasu.

Več ...